Petkó Frigyes Emlékverseny 2024 – Eredmények

Október 13-án került megrendezésre az Esztergomi Asztalitenisz SE hagyományos őszi versenye, az esztergomi pingpongosok korábbi szakosztályvezetőjének emléke előtt tisztelgő Petkó Frigyes Emlékverseny.

Versenyünkre 48 fő nevezett és kezdte meg a játékot reggel 9-kor. Mindkét egyéni kategóriában 24 fő indult el, a páros versenyszámra pedig 20 duó adta le a nevezését. A legtöbb játékos egyéni és páros versenyszámban is asztalhoz állt, de volt aki csak az egyik kategóriában mérettette meg magát. A jó hangulatú, pörgős, barátságos versenyen az alábbi eredmények születtek:

Páros:

Az összevont páros versenyszám egyenes kieséses rendszerben került lebonyolításra, melyben egy kiélezett, 5 szettes döntő végén a Váli Zsolt – Aszódi Zsolt páros állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

1.helyezett: Váli Zsolt (Esztergomi ASE) – Aszódi Zsolt (Magyar Utánpótlás Neveléséért SE)
2.helyezett: Németh Roland (BVSC-Zugló) – Szántó Gyula (Kispest SE)
3.helyezett: Szklenár Máté – Dr. Pálinkási Csaba (Esztergomi ASE) és Senkál Lajos (Tatai AC) – Kreisz Milán (Honvéd Szondi SE)

I.kategória:

Az I-es kategóriában (melyre a megyei bajnokság I. osztályából, a Budapest Bajnokságból és a Nemzeti Bajnokság másod-, illetve harmadosztályából vártuk a nevezéseket) a 6 db 4 fős csoport mérkőzéseit követően a csoportok 1-2 helyezettjei, illetve a harmadik helyezettek közül a rájátszás csoportmérkőzések első és második helyezettjei egy 16-os főtáblán, egyenes kieséses rendszerben küzdöttek meg az érmekért és az ajándékokért.

1. kategória dobogós helyezettjei:

1.helyezett: Aranyosi Péter (egyesület nélkül)
2.helyezett: Váli Zsolt (Esztergomi ASE)
3.helyezett: Kreivich Krisztián (Muzsla KAE) és Aszódi Zsolt (Magyar Utánpótlás Neveléséért SE)

II.kategória:

A II-es kategóriában (melyre a megyei bajnokság másodosztályban és a Budapest kerületi bajnokságban jegyzett játékosok mellett a versenyszerűen nem versenyző pingpongosok is nevezhettek) szintén 24 fő állt asztalhoz, ahol az I-es kategóriával megegyező lebonyolításban a következő végeredmény született:

1.helyezett: Mikle Gábor (Muzsla KAE)
2.helyezett: Dósa Mihály (Piliscsévi SE)
3.helyezett: Bognár Miklós (Pilismarót SC) és Kondár László (TABAK)

Gratulálunk minden résztvevőnek és köszönjük hogy jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát!

Továbbá köszönjük az Esztergomi ASE tagjainak és mindenkinek, aki segítségünkre volt a verseny sikeres lebonyolításában!

Fő támogatóink a Magyar Suzuki Zrt., Esztergom Város Önkormányzata és a Komárom-Esztergom Vármegyei Asztalitenisz Szövetség.

Az eseményről készített képek az alábbi linken megtekinthetők:
https://photos.app.goo.gl/A7XyT87MjPQsF6hn6

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük